Superleague Formula op 17 en 18 juli op Circuit Zolder

De voetbalcompetitie mag dan wel stilliggen, op Circuit Zolder kan je toch van een gecombineerde voetbal en race sfeer genieten in het weekend van 16, 17 en 18 juli. Aan de start verschijnen 18 raceteams in de kleuren van de grootste voetbalclubs ter wereld. RSC Anderlecht, PSV Eindhoven, AC Milan en Liverpool, om enkele namen neer te pennen, strijden er met 750 pk sterke bolides, waarvan het geluid van de V12 motoren vergelijkbaar is met dat van de wagens uit de F1.

Er valt echter nog héél wat meer te beleven naast de Superleague Formula. Zo zijn er historische tourwagens in de Youngtimers YTCC, aangevuld met GT's uit de jaren '70 en '80. Er is de Boss GP, waar je ex-Formule 1 wagens en Champ Car bolides kan bewonderen. Daarnaast ook aanweizg: Formule Ford Benelux en de altijd spannende en spectaculaire Noorderburen met hun Dutch Supercar Challenge. And last but not least; het onlangs aangekondigde gloednieuwe "Dunlop Special Open Trophy", een nagelnieuw sprintkampioenschap met races van 20 minuten.

Kaarten zijn te koop vanaf 20 euro en kunnen besteld worden via de paarse banner aan de linkerkant van deze website. Vermelden we overigens nog dat de toegang voor kinderen tot twaalf jaar gratis is!


   



Frank Van Waeyenberghe

Van onze redacteur

Frank Van Waeyenberghe

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op dinsdag 22 juni 2010 om 20:41


Andere publicaties op Racingworld.be...