25 Hours VW Fun Cup: Vader en zoon Van Samang samen met Beckers bij MSE

MSE zal tijdens de derde manche van het Belcar Endurance Championship in Spa-Francorchamps present zijn om haar tweede plaats in de klasse te verdedigen. Het wordt een race over 3 uur, waar gezien de weersvoorspelling zowel mens als machine op de proef gesteld zullen worden. MSE verschijnt voor deze wedstrijd aan de start met drie piloten. Samen met de Genkse BMW concessiehouder Peter Beckers zullen vader en zoon Van Samang de 3 uursrace afwerken op de BMW 130i.

"We hopen deze keer weer op het podium te staan, hetgeen ons de vorige races ook steeds gelukt is. We waren niet 100% tevreden met het resultaat van de laatste race. De wagen heeft het potentieel om aan de top van de tourisme klasse mee te draaien, maar de wegligging en het vermogen waren allesbehalve, vertellen Peter en Bart."

Intussen zijn de nodige aanpassingen gedaan aan de setup van de BMW en vertrekt het team met goed verwachtingen naar de wedstrijd. De start op zaterdag om 11u10 zal in elk geval door Peter genomen worden, waarna Bart en Jef de race verder zullen afwerken.

MSE press


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op woensdag 07 juli 2010 om 21:35


Andere publicaties op Racingworld.be...