24 Hours of Spa : Overzichtje van de Belgische piloten buiten de top-20

Mühlner Motorsport - Porsche 911 GT3 REr zijn heel wat Belgische piloten aan het werk dit weekend in de Total 24 hours of Spa. We halen even de piloten aan die in onze eerdere berichten nog niet werden voorgesteld. Bij Mühlner Motorsport wordt de tweede Porsche 911 GT3 R bemand door onze landgenoten Armand Fumal. Het is diezelfde Fumal die vorig jaar de BMW M6 Alpina al na drie ronden aan de kant moest zetten ten gevolge van een brand. Jerome Thiry, ons allen bekend uit de BTCS, start op een de Mühlner Porsche.

Op de Prospeed Porsche #61 zijn het Ludovic Sougnez en Christophe Kerkhove die de twee Fransen aanvullen. Ook Gravity International is terug van de partij met de Mosler MT900. Vincent Radermecker die het stuur deelt met Romain Grosjean, Diego Alessi en de Noorderbuur Ron Marchal. VDS racing Adventures gaat de strijd in GT3 aan met de Mustang FR500C GT. Piloten van dienst Raphael van der Straten, Joseé Close, Erik Qvick aangevuld met de man uit de Arabische Emiraten Karim Al Azhari.

'Art Car' van Brussels RacingDe 'Art Car' van Brussels Racing wist de toch wel ervaren piloot Pierre Merche aan te trekken. Het Aston Martin team zal verder aangevuld worden door Christophe D'Ansembourg en Pierre Grivegnee en de Fransman Jerome Demay. Het kwartet kende echter weinig geluk want de Aston moest naar de kant met een technisch mankement. Tenslotte is er de Speedlover Porsche #70 met een bijna volledig Belgische bezetting. Michel De Coster, Rik Renmans en Pascal Nelissen Grade. Ook zij hebben moeite om het tempo in het kwalitatief hoogstaande veld te volgen.

Foto's: Marnik Mouchaers


   



Frank Van Waeyenberghe

Van onze redacteur

Frank Van Waeyenberghe

Dit artikel werd gepubliceerd in FIA GT
op donderdag 29 juli 2010 om 20:59


Andere publicaties op Racingworld.be...