GT1: Reacties na de kwalificatierace

Jos Menten - Mad Croc Racing: "Ik heb erg hard moeten werken maar door vanaf de start de wagen te 'pushen' kon ik een mooi gaatje rijden. Dat werd op het einde van mijn stint wel bijna dichtgereden. Dit had vooral te maken met de slijtage van de banden, maar al bij al ben ik erg tevreden."

Xavier Maasen - Mad Croc Racing: "Een goede pitstop en een wagen in supervorm, daar hebben we de race mee gewonnen. Ook ik had op het einde van mijn stint erg véél over- en onderstuur omdat de banden op waren, maar ik denk dat dit voor iedereen zo was.

Ricardo Zonta - Reiter Engineering: "We zijn uiteraard erg tevreden met onze beste seizoensprestatie. Na de goede start van Frank was het voor mij in het tweede deel enkel vasthouden wat we in handen hadden, ik heb dan ook de wagen niet meer tot het einde gedreven aangezien ik zag dat de Corvette steeds verder van me weg reed. We zijn klaar om morgen het gevecht aan te gaan!"

Mike Hezemans - Phoenix Racing: "De andere Corvette had een betere set-up, wat maakte dat we minder snel waren. Rest ons dus de taak om ook die set-up te vinden. In de uitloopronde kreeg ik een motor waarschuwing. Ik heb dan ook onmiddellijk de motor stilgelegd en daarna terug gestart maar toen sloeg de motor zelf af. Ook dat moeten we nog even onderzoeken. Maar ik denk niet dat er problemen zullen zijn alvorens de aanvang van de race. Verder moet me nog wat van het hart! Ik vind het ongehoord dat er in een kampioenschap als dit, waar elk team afdoende bijdraagt aan het geheel, geen live tv beelden zijn!"


   



Frank Van Waeyenberghe

Van onze redacteur

Frank Van Waeyenberghe

Dit artikel werd gepubliceerd in FIA GT
op vrijdag 30 juli 2010 om 17:46


Andere publicaties op Racingworld.be...