DB Motorsport in 2011 met nieuwe BMW Z4 GT3 aan de start

DB Motorsport - BMW Z4 GT3DB Motorsport heeft afgelopen week bij BMW Motorsport in Duitsland een spiksplinternieuwe BMW Z4 GT3 opgehaald en gisteren heeft Jeroen den Boer zijn eerste kilometers in de nieuwe racer van het team gereden op Circuit Zandvoort. "De eerste indruk is erg goed, vanaf de eerste meters geeft de BMW Z4 GT3 veel vertrouwen. Wegligging en motor zijn geweldig en ik kijk uit verder met deze racer aan de slag te gaan", aldus een enthousiaste Jeroen den Boer na zijn eerste rijervaringen op het circuit.

Als het weer het toelaat, zal de BMW Z4 GT3 aanstaande vrijdag uitvoerig getest worden op Circuit Zandvoort, door Jeroen den Boer en mogelijk door andere potentiële rijders als voorbereiding op het seizoen 2011.

Afhankelijk van de wensen van sponsoren en rijders zal DB Motorsport met één of twee BMW Z4 GT3's aan de start van het 2011 FIA GT3 Europees kampioenschap deelnemen of in de ADAC GT Masters uitkomen.
Van de SRO Motorsport Group heeft DB Motorsport de toezegging voor deelname aan het 2011 FIA GT3 Europees kampioenschap al bevestigd gekregen.

De 2011 kalender(s) zijn nog niet definitief en DB Motorsport staat bij serieuze belangstelling open voor invulling van sponsoren en/of rijders met budget.

DB Motorsport press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 23 november 2010 om 11:04


Andere publicaties op Racingworld.be...