Wat kan u de komende weken verwachten op Racingworld.be?

Graag blikken wij bij aanvang van het nieuwe jaar vooruit op wat u de komende tijd kan verwachten op Racingworld.be. Over een week start, naar jaarlijkse gewoonte, het autosalon te Brussel. Na de European Motor Show Brussels vorig jaar, is het ditmaal de beurt aan het salon van lichte bedrijfswagens, vrijetijdsvoortuigen en moto's. Deze website blikt, naar goede gewoonte, vooruit op "het autosalon" met tekst en eigen beeldmateriaal.

Daarnaast kan u van ons vanzelfsprekend de typische nieuwtjes uit het "tussenseizoen" verwachten betreffende onder meer het FIA GT1, WTCC, LMS, Belcar en BTCS. Voor de dagelijkse bezoeker stoomt onze redactie bovendien enkele specials klaar. Een eerste artikel, "Zolder - FIA GT: een gedwongen huwelijk?", kon u reeds lezen - wat u overigens ook talrijk deed. In de loop van de komende weken zal dat artikel gevolg krijgen, met interviews en opiniestukken. Zo zullen we onder meer toelichten hoe een racebolide wordt opgebouwd en laten we de algemeen directeur van Circuit Zolder, Thierry Deflandere, zijn blik op onze wereld geven. Tevens brengen we van tijd tot tijd enkele belangrijke nieuwtjes uit zowel de nationale als internationale scène, ter aanvulling van het reeds bestaande aanbod op Racingworld.be, zodoende u beter een totaalbeeld te kunnen voorschotelen.

Daarnaast sleutelen wij reeds enkele maanden naarstig aan een nagelnieuwe website. Bij ons zal u geen blog, gedateerde website of een overdaad aan flashende banners aantreffen. Wij kiezen er bewust voor te investeren in een duidelijke en overzichtelijke website die is aangepast aan de noden van het hedendaagse Internet. Hiervoor vertrouwen wij op de sterke schouders van enkele krachtdadige partners. Voor commerciële voorstellen kan u overigens steeds contact opnemen met ons.

Verder willen we nog de kans grijpen om onze nieuwste redactieleden te verwelkomen. Sinds 1 januari 2011 hebben Niels Vaeck, Vincent Wouters en Christian Pax de Racingworld.be-crew versterkt om ons toe te laten u nog sneller van de laatste nieuwsfeiten te voorzien. Graag wijzen we tevens nogmaals op het bestaan van ons contactformulier moest u in contact willen treden met onze redactie; alle aanwijzigingen, opmerkingen en tips blijven welkom.

Rest ons enkel nog u te bedanken voor het afgelopen seizoen en u een voorspoedig 2011 toe te wensen!


   



Martijn Wouters

Van onze redacteur

Martijn Wouters

Dit artikel werd gepubliceerd in Varia
op maandag 10 januari 2011 om 13:00


Andere publicaties op Racingworld.be...