Bridgestone Golden Helmet

Samen met de komst van onze nieuwe sponsor 'Airbrush Studio Lijnden" stellen wij U graag de Bridgestone Golden Helmet voor. Deze wisselbeker zal na elke meeting uitgereikt worden aan de meest spectaculaire piloot van het weekend. Hij/zij kan dan de Bridgestone Golden Helmet behouden tot de volgende meeting en gebruiken voor promotionele doeleinden.

"Ik ben direct mee op de kar gesprongen" aldus een enthousiaste Harrold van Airbrush Studio Lijnden. " Als ondernemer in de autosport is het zeer moeilijk onze klanten te vinden. Weet dat deze in eerste instantie met de promotoren en de tuners onderhandelen, pas op het laatste moment denken ze aan de helmen en de kleding. Nu ik mijn zaak nog voor de start van het seizoen kan promoten bij de piloten heb ik geen seconde getwijfeld. Een leuk initiatief!"

Airbrush Studio Lijnden staat in binnen- en buitenland gekend voor het decoreren van helmen. Een persoonlijke touch geven aan je helm als herkenningspunt voor het publiek, je sponsors even extra in de verf zetten, als beschermmiddel, allemaal redenen waarom een helm belangrijk is.

" Inderdaad een leuke gadget" gaat Dries Heyman van BSOT verder. "Binnen de organisatie zijn wij steeds op zoek naar leuke initiatieven om het de piloten en publiek zo aangenaam mogelijk te maken. Piloten die op het circuit spanning en sensatie brengen moeten beloond worden. Daarvoor komt het publiek naar de circuits. Met de invoeging van de Bridgestone Golden Helmet slaan we 2 vliegen in 1 klap. De Bridgestone Special Open Trophy heeft er weer iets leuks bij en Harrold kan zijn kunde tonen door middel van de helm. Een win-win die niets kost maar die wel degelijk een toegevoegde waarde heeft voor ons kampioenschap."

De Bridgestone Golden Helmet zal uitgereikt worden aan de meest sensationele piloot van de meeting. De jury zal bestaan uit 2 personen dewelke elke wedstrijd volgen en punten zullen uitbrengen. Sensatie, spanning, bloedstollende duels en inhaalacties, een sublieme inhaalrace, daar staat de Bridgestone Golden Helmet voor!

BSOT Press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op zondag 20 februari 2011 om 20:02


Andere publicaties op Racingworld.be...