Kortnieuws toerisme: Chevrolet met Menu en Huff naar Argentinië

Naar jaarlijkse gewoonte neemt Chevrolet deel aan de 200 kilometer van Buenos Aires, de belangrijkste race van het Argentijnse Touring Car 2000 kampioenschap. Nadat de vorige jaren Alain Menu al deelnam aan deze wedstrijd krijgt hij nu gezelschap van zijn WTCC teamgenoot Rob Huff.
 Touring car races zijn heel populair in Zuid Amerika en daarenboven is Argentinië, waar het kampioenschap open staat voor 2 liter wagens, een belangrijke markt voor Chevrolet. Daarom neemt Chevrolet al verscheidene jaren deel aan de belangrijkste touring car race van dat land, de 200 km van Buenos Aires. Voorgaande jaren werd het team telkens vergezeld door WTCC rijder Alain Menu, die dan gekoppeld werd aan een lokale rijder. Menu won deze wedstrijd trouwens in 2006.

Dit jaar komt Chevrolet voor het eerst aan de start met de Cruze en tevens komt niet alleen Menu weer mee, ook WTCC teamgenoot Rob Huff zal van de partij zijn. Chevrolet zet twee wagens in en de race wordt gereden met twee rijders per wagen, Menu en Huff zullen gekoppeld worden aan de lokale Chevrolet rijders Agustin Canapino en Christian Ledesma.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Internationaal op dinsdag 26 juli 2011 om 22:06


Andere publicaties op Racingworld.be...