VLN: Nurburgring: Lucas Luhr/Arno Klasen winnen tweede maal op rij

Dit jaar kregen wij bij elke VLN race een andere winnaar tot aan dit weekend, Lucas Luhr en Arno Klasen wonnen er met de Manthey Porsche 911 GT3 RSR hun tweede race op rij. Nadat ze twee weken geleden de Barbarossapreis op hun naam schreven, behaalden ze ditmaal de overwinning in de 250 Meilen Rennen.
Luhr en Klasen vertrokken slechts van de eenentwintigste plaats, maar konden zich opwerken naar de kop en versloegen uiteindelijk de polesitters Mamerow/Hahne in hun Mamerow Mercedes SLS met 4.5 seconden. De race vond in twee delen plaats, nadat verscheidene crashes noodzaakten om de wedstrijd na iets meer dan een uur stil te leggen. Derde werd nog een Porsche, die van het MSC Adenau team met Klaus Abbelen en Sabine Schmitz aan het stuur. Basseng, Stippler en Mies brachten de Phoenix Audi R8 LMS als vierde over de streep. Margaritis en Schwager  werden met de Alpina B6 GT3, ditmaal ingezet door Dörr Motorsport, vijfde.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Internationaal op dinsdag 18 oktober 2011 om 00:49