Francorchampagne: Frank en Hans Thiers geven forfait

Het Team Scuderia Monza en de broers Thiers hebben beslist om niet deel te nemen aan de laatste manche van het Belcar Endurance Championship komend weekend. Het broederpaar en het team zijn diep geschokt en zwaar onder de indruk van het ongeval in de pitlane waarbij de Nederlander Herman Veraa spijtig genoeg overleed aan zijn verwondingen.
“Uit respect voor Herman, zijn familie en zijn vrienden zijn we tot een unaniem besluit gekomen om deze slotmanche van het kampioenschap niet te rijden”, aldus een aangeslagen Frank Thiers.

“Gans het team en vooral Hans zijn nog steeds zwaar onder de indruk en het zal tijd vragen om dit drama te verwerken. Langs deze weg willen we de andere teams vragen om als teken van medeleven voor Herman en zijn familie een zwart lintje aan de spiegel te bevestigen. We vinden amper woorden om uit te leggen hoe vreselijk we het vinden dat een man, gepassioneerd door autosport, het slachtoffer wordt van een ongeval tijdens het beleven van zijn passie”, besluit Frank.

Russel Racing press


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op dinsdag 18 oktober 2011 om 07:34


Andere publicaties op Racingworld.be...