24H of Dubai: Voorbeschouwing VDH-Vermeulen Racing

VDH-Vermeulen Racing - DNRT V8VDH-Vermeulen Racing - DNRT V8
Het is 10.00 uur in Dubai en de zegels zijn van de containers af. Aan de vooravond van de 24 uur van Dubai besluit Johnny Loco, als sponsor van VDH-Vermeulen Racing, om samen met het team naar Dubai af te reizen. VDH-Vermeulen Racing zal deelnemen aan de 24 uur van Dubai in een uniek geprepareerde Nascar. Zover bekend heeft nog nooit een Nascar deelgenomen aan een 24 uur’s race en daarmee op zich al een uniek Event. Samen met de Nederlandse autosport icoon Huub Vermeulen, coureurs Ruud Vollebregt en Aad Duijvestijn maakt de uit Etten-Leur afkomstige Jeroen van den Heuvel zijn Team compleet.
Jeroen en zijn team zullen vrijdag de 13e  om 11.00 uur Nederlandse tijd met nummer 107 starten in de SP2 klasse waar zij de strijd aangaan met o.a. een Ford Mustang GT3, een Renault Megane Trophy,een Dodge Viper, een Nissan 370Z en een Chevrolette Corvette C6. Kortom een veld met tegenstanders om rekening mee te houden.

Na de lancering van Johnny Loco Eyewear eind 2011 is als vervolg gekozen voor een sponsordeal in de autosport en wel met Jeroen van den Heuvel.  Met deze keuze is Johnny Loco Eyewear er van overtuigt een trendy lijn in zonnebrildragend raceland te introduceren.  Jeroen als nieuw boegbeeld voor Johnny Loco Eyewear in de autosport later dit jaar zijn eigen model uitbrengen.

De opvallende mat zwarte brute auto zal zeker opvallen in het veld van topmerken en te meer door zijn interactieve bestickering, wanneer je de QR code op de auto scant dan luister je meteen live naar GrandPrix Radio. GrandPrix Radio is een nieuw Nederlandse internet autosport radiostation met deze week continue  updates  van Johnny Loco en het VDH-Vermeulen Racing Team tijdens de week van Dubai.

VDH-Vermeulen Racing press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 10 januari 2012 om 14:17


Andere publicaties op Racingworld.be...