Maurer Motorsport in nieuw raceprogramma met Chevrolet Aveo 1600

Maurer Motorsport - Chevrolet AveoMaurer Motorsport - Chevrolet Aveo
Het Zwitserse autosportteam van teameigenaar Beat Maurer heeft een duidelijke doelstelling voor het komende autosportseizoen: deelname met minimaal twee Chevrolets Aveo aan het Duitse ADAC Procar Series-kampioenschap in divisie 2 om de kampioenstitel binnen te halen. Daarnaast zal met de Chevrolet Aveo worden deelgenomen aan de European Touring Car Cup (FIA ETCC) in the 1600 cc categorie. De auto’s zullen worden gereden door de Russische coureurs Alexander Frolov en Vadim Meshcheriakov. Het seizoen zal voor het eerst van start gaan met een race in het voorprogramma van het WTCC op het circuit van Monza.
“Wij zijn momenteel druk bezig met het opbouwen van de Aveo 1600 en het hele team kijkt uit naar het komende seizoen. Wij zijn erg blij dat we samen kunnen werken met sterke partners als KW Suspension en OMP,” zei teammanager Beat Maurer.

Maurer Motorsport zal aan alle races deelnemen van de ADAC Procar-serie alsmede aan alle evenementen van het FIA ETCC. Daarvan worden er drie in het programma van het FIA WTCC verreden. Momenteel worden ook de mogelijkheden onderzocht van een derde Aveo in divisie 2 en van een Chevrolet Cruze in divisie 1.

Chevrolet press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op woensdag 18 januari 2012 om 00:00


Andere publicaties op Racingworld.be...