Circuit Zolder, donderdag 8 maart 2012 - Internationale testdag

JRT Racing - Norma M20FJRT Racing - Norma M20F
Na de annulatie van zowel de 8 hours VW Fun Cup van 17/18 maart op het circuit van Zolder en de Fun Race op Mettet die voorzien was op 7/8 april worden de wolken boven het Belgische circuitrace seizoen 2012 steeds maar donkerder. Hopelijk is er na de uitspraak van het kortgeding tussen onze nationale automobielfederatie RACB en promotor Speedworld wat opklaring zodat iedereen wat klaarheid krijgt in wat er nog te verhopen valt of wat er helemaal niet meer kan verwacht worden in 2012.
KRK Racing - Mercedes SLS AMGKRK Racing - Mercedes SLS AMG
Net zoals vorige week kon iedereen duidelijk merken dat de belangstelling van de teams in een dagje training ver zoek is.  Alleen diegenen die reeds een beslissing namen en hun toezegging deden tot deelname aan de SOT, BGDC of SUPERCAR CHALLENGE powered by DUNLOP weten waarom ze nu al een roll-out  ondernemen. Diegenen die hun zinnen gezet hebben op één of ander Belgische kampioenschap in 2012 zullen nog wat geduld moeten uitoefenen vrees ik.

De mensen van KRK Racing toonden vandaag hun ambities voor 2012 en zakten af naar het circuit met een 2011 versie met update. Daarnaast toverde het team ook een nagelnieuwe SLS uit hun hoed en werden daarom bijgestaan door AMG in de persoon van Karl Wendlinger, de voormalige F1-piloot.

Mext Racing - Porsche 997Mext Racing - Porsche 997
Allerlei:
Raf Vanthoor / Koen Wauters / Anthony Kumpen / Dennis Retera / Karl Wendlinger (Mercedes SLS AMG GT3); Dirk Vanelslander / Lieven Goegebuer (Mext Porsche 997 ex speedlovers); Yvan Muller (#96-Mini Cooper S); John Svensson / Jean-Marc Bourdouch / Marc Hallaerts (#34-Norma M20 F); en twee Renault Clio's.

Formule:
F. Vergote (Formule Ford)

“Crash boom bang”
13u36 was het precies als Raf Vanthoor bij het uitsturen van de eerste linkse de controle over de Mercedes GT3 verloor en een mooie pirouette maakte maar vervolgens ook de wagen in de vangrail aan de buitenkant van het circuit plaatste.

Meer foto's van deze testdag vindt u in ons fotoalbum foto's: Circuit Zolder, donderdag 8 maart 2012 - Internationale testdag

Iemand of iets vergeten? Sorry.
Bij leven en welzijn, tot 15 maart 2012


   



Ronald Janssens

Van onze redacteur

Ronald Janssens

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op vrijdag 09 maart 2012 om 08:40


Andere publicaties op Racingworld.be...