Circuit Zolder, donderdag 22 maart 2012 - Internationale testdag

Door het exclusief karakter van deze donderdag training waren er slechts 4 wagens op het circuit te bespeuren. De perspresentatie van het Belgische WRT vond plaats en de Belgische Audi mannen namen geen risico en stuurde alleen hun twee Audi R8 LMS Ultra GT1 het asfalt op. Wie geluk had kon wel zijn bibs in de extra passagierszetel laten zakken en genieten van een taxi-rit in de Blancpain Endurance Series GT3 Audi. Alleen de Fin Jesse Laine kreeg met zijn ADAC GT Masters Lamborghini een vrijgeleide zodat niet alleen de vier ringen van Audi maar ook het aanvallende stier van de Lambo in het lentezonnetje schitterde. (In 1998 werd Lamborghini trouwens in zijn geheel overgenomen door Audi en behoren nu beide merken tot de Duitse Volkswagengroep).
Varia
Laurens Vanthoor / Stéphane Ortelli (Audi R8 LMS Ultra GT1); Christopher Haase / Frank Stippler (Audi R8 LMS Ultra GT1); Y. Weerts (Audi R8 LMS GT3); Jesse Laine (Lamborghini GT3)  

Ronald voorzag eveneens twee fotoboeken, een voor de persvoorstelling van WRT 2012 en een meer algemeen fotoboek van de testdag te Circuit Zolder op 22 maart 2012.

Iemand of iets vergeten? Sorry.
Bij leven en welzijn, tot 29 maart 2012.

Foto: Ronald Janssens


   Ronald Janssens

Van onze redacteur

Ronald Janssens

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op vrijdag 23 maart 2012 om 07:37


Andere publicaties op Racingworld.be...