6H of Spa: Village en Fan Area voor de toeschouwers

Om los van het racegeweld op het circuit wat tijd door te brengen, hebben de organisatoren van de FIA WEC meeting te Spa-Francorchamps twee speciale zones uitgedacht voor de bezoekers van het evenement; de Village en de Fan Area.
De eerste zone, Village genaamd, zal beschikken over enkele winkels alsook een grote speelruimte voor kinderen voorzien van opblaasbare kastelen en andere interessante activiteiten. Daarnaast zal er eveneens een reuzenrad, BMW-show en concertruimte voorzien worden.

De Fan Area kan men terugvinden aan Eau Rouge en zal toelichting geven bij het verleden evenals het heden van de uithoudingsracerij, waarbij bevallige hostesses klaar staan om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zal er ook een tentoonstelling te vinden zijn over het FIA World Endurance Championship en kunnen bezoekers foto's bewonderen van de geschiedenis van de 24 Uren van Le Mans en andere endurance evenementen in de loop der jaren. Daarnaast kunnen de fans eveneens in de huid van een racepiloot kruipen door in een simulator deel te nemen aan wedstrijden. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om zich te meten met de snelste racers ter wereld op omlopen verspreid over onze aarde.  Daarnaast zullen de constructeurs die deelnemen aan het FIA World Endurance Championship ook enkele van hun boeiendste auto's presenteren.


   Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 26 april 2012 om 18:12


Andere publicaties op Racingworld.be...