BMW Clubsport Trophy: Voorbeschouwing TestDriver.be

zondag 29 april neemt TestDriver.be voor het eerst deel aan het BMW Clubsport Trophy- kampioenschap op het circuit van Zolder. Dat is meteen de kers op de taart van het vijfjarig bestaan van TestDriver.be. Op die dag kunnen autosportliefhebbers ook de BMW Clubsport Trophy-wagen bewonderen waarmee ze zelf kunnen rijden.
Racepiloten Jurgen Gulicher en Jo Smets dingen aanstaande zondag om de eerste plaats in het BMW Clubsport Trophy-kampioenschap op het circuit van Zolder. De motoren worden gestart om 12u50. Tijdens de race van 2 uur en 30 minuten gaan ze de strijd aan in de BMW Clubsport Trophy wagen, die TestDriver eigenhandig ombouwde conform de TestDriver kwaliteits- en FIA 2012-veiligheidsnormen. Kom mee supporteren, de wagen bewonderen en het vijfjarig bestaan van TestDriver.be vieren. De verjaardagstaart zal zeker niet ontbreken!
 
Naast deze deelname aan het BMW Clubsport Trophy-kampioenschap is de wagen ook beschikbaar op trackdays voor Arrive&Drive en Getting Started formules waaronder ook een formule die je klaarstoomt voor de wedstrijden van de BMW Clubsport Trophy.  Het twintigkoppige team van instructeurs en vrijwilligers staat klaar om alle autosport-liefhebbers, van beginner tot ervaren piloot, een onvergetelijke race-ervaring te bieden. Wil je zelf beginnen met racen, bekijk dan zeker de “BMW Clubsport Trophy Academy – Start to Race” formule.
Informeer je alvast hierover op 29 april of surf naar www.testdriver.be voor meer info.
 
Uniek abonnement
Heb je een beperkt budget, maar droom je toch van autosport? Stap je over van racen naar trackdays? Kies dan voor een abonnement, alleen of samen met een paar vrienden. Bij een abonnement betaal je nu voor het gekozen aantal uren, die je nadien per blok van minstens 30 minuten kan opnemen op verschillende dagen. Een abonnement is niet gebonden aan 1 wagen en blijft 1 jaar geldig. De ideale manier om het hele jaar door aan voordelige tarieven te rijden en van elke circuitdag een onvergetelijke dag te maken, zonder zorgen en met vrije keuze uit het wagenpark (BMW Clubsport Trophy, Toyota Yaris Cup, Lotus Elise,...). Een abonnement kan al vanaf 735 euro (6x30min) of 1350 euro (12x30min).

Testdriver.be press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 26 april 2012 om 18:44


Andere publicaties op Racingworld.be...