S&P Racing: Nieuwe Dodge Viper GT3 voor Ceusters en Van Moerkerke

Patrick Ceusters (S&P Racing) en Laurent Van Moerkerke (Laudi Racing) hebben hun krachten gebundeld en komen voor het nieuwe seizoen 2007 aan de start met een nagelnieuwe Dodge Viper GT3. De GT3 wordt geprepareerd en geleverd door ORECA Frankrijk. Alvorens over te gaan tot de aankoop van de wagen heeft S&P Racing zorgvuldig alle opties overwogen. Het team heeft onder andere rekening gehouden met: het aantal aangekondigde Vipers, de toegezegde ondersteuning van Oreca, de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de racekosten.

"De auto is aangekocht door Laurent Van Moerkerke. De nieuwe structuur binnen het team zal op een latere datum medegedeeld worden. Ceusters en Van Moerkerke kennen elkaar reeds geruime tijd en hebben het afgelopen seizoen in de S&P Porsche (klasse 2) van de Belcar Original samen een aantal races gereden, waaronder de 24 uur van Zolder", aldus S&P Racing PR-verantwoordelijke Patrick de Rudder.

"Na het wisselend succes van beide piloten, zowel in de Stealth als in de Porsche zijn de verwachtingen voor het nieuwe seizoen hoog. De auto zal op 25 maart in België afgeleverd worden, de roll-out is gepland op het circuit van Zolder donderdag 29 maart aanstaande. Met deze is iedereen van harte welkom om de nieuwe racebolide te komen bewonderen. See you in Zolder", geeft Patrick de Rudder nog mee.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Belgian GT op dinsdag 06 maart 2007 om 15:44


Andere publicaties op Racingworld.be...