Nieuw online magazine op web en iPad

Supercar Challenge magazineSupercar Challenge magazine
Vanaf heden gebruikt de Supercar Challenge niet alleen meer de website voor de publicatie van artikelen. Na elk raceweekend verschijnt er namelijk nu ook het SC magazine. Dit magazine is een samenvatting van de leukste gebeurtenissen na elk weekend in de vorm van fotografie en video.
De fotografen van de Supercar Challenge schieten tijdens een weekend bergen met fotografie. De beste foto's plaatsen we in dit maandelijkse magazine en natuurlijk aan het einde van het jaar in het jaarboek. Steeds meer rijders zijn na elk weekend in het bezit van onboard beelden. Een deel hiervan wordt gebruikt in de SBS6 uitzendingen een ander deel proberen we te verwerken in dit magazine.

Het magazine is opgezet door BlueBerry en beschikbaar als web versie of als iPad versie. Deze iPad versie is als App uit de AppStore te downloaden. Om maandelijks op de hoogte te blijven kunt u zich via de aanmelden knop in het web magazine opgeven. Of als u de iPad versie heeft geďnstalleerd blijft u op de hoogte door push notificaties.

Web versie :
http://magazine.supercarchallenge.nl

iPad versie vanuit de AppStore:
http://itunes.apple.com/us/app/supercar-challenge-magazine/id469390320?ls=1&mt=8

Supercar Challenge press


   Dit artikel werd gepubliceerd op maandag 03 september 2012 om 11:33


Andere publicaties op Racingworld.be...