Koen Wauters in de Legends Masters

Vorige week werd aangekondigd dat op 23 oktober in Zolder de eerste Legends Masters wordt gereden. Sindsdien stond de telefoon van de organisatoren roodgloeiend: heel wat Belgische rijders willen dolgraag deelnemen aan dit evenement.

Omdat het aantal beschikbare auto's in België beperkt is, blijkt het onhaalbaar om iedereen uit te nodigen. Dat is trouwens ook niet de bedoeling, want dit evenement is in de eerste plaats een show/race met achttien coureurs die bekend zijn bij het grote publiek.

Zanger en VTM-televisiepresentator Koen Wauters is zo iemand. Bovendien bewees hij met verscheidene podiumplaatsen in Belcar en uitstekende prestaties in Daytona of Dakar dat hij ook van wanten weet achter het stuur. De zanger van Clouseau neemt dan ook de handschoen op om met gelijke wapens te racen tegen de 14 stercoureurs die bij de voorstelling van dit evenement al werden aangekondigd. Zijn zeer talrijke fans zullen er niet om rouwen.

De komende dagen kondigen we normaal gezien nog een paar grote namen aan van coureurs die een hoofdrol speelden in de geschiedenis van de Belgische autosport.
Voorlopige deelnemerslijst voor de 1ste Legends Masters:

Bouvy Fred
Cols Larry
Defourny Didier
Duez Marc
Goossens Marc
Henrard Stéphane
Loix Freddy
Martin Jean-Michel
Saelens David
Snijers Patrick
Thiry Bruno
Van de Wauwer Jean-Pierre
Verreydt Renaud
Vosse Vincent
Wauters Koen

(OdW)


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in Nationaal op woensdag 05 oktober 2005 om 12:42


Andere publicaties op Racingworld.be...