Nieuwsjes van onze Waalse rijders

* In 2006 zal Stéphane Lémeret het volledige FIA GT kampioenschap afwerken. Lémeret zal er uitkomen in de GT2-klasse met een Ferrari 430 van de Itatiaanse renstal GPC-Giesse. Journalist-piloot Lémeret trad al eerder aan voor dit team in diverse FIA GT wedstrijden.

* Vanina Ickx zal niet van de partij zijn tijdens de laatste wedstrijd van het Mediagroup Van Dyck Belcar kampioenschap. Ze heeft er voor geopteerd om met de Gillet Vertigo deel te nemen aan de FIA GT wedstrijd in China. Ze treft er Bas Leinders als teamgenoot. Enkele weken na de race in China, sluit Ickx haar seizoen af in Istanbul, waar de laatste manche van het LMES kampioenschap wordt gereden.

* Marc Duez voelt zich blijkbaar goed in zijn vel bij het GPR team. Nadat hij eerder dit jaar al een paar BTCS wedstrijden betwistte voor dit team, was hij tijdens de demo-run te Spa ook de man aan het stuur van de fameuze Porsche Carrera GT die door GPR zal worden ontwikkeld. Duez tekent trouwens ook present voor de laatste BTCS wedstrijd van het seizoen, waar hij bij GPR team zal vormen met Laurent Nef.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in Nationaal op woensdag 05 oktober 2005 om 13:14


Andere publicaties op Racingworld.be...