Maes-Van Rossem met Porsche biturbo van RS Racing

RS Racing - Maes/Van RossemRuben Maes en Bert Van Rossem zullen komend weekend het seizoen van de Mediagroep Van Dyck Belcar Original afsluiten onder de vlag van CEO Racing met de Porsche biturbo van RS Racing. Deze ex Manthey-bolide heeft in 2004 & 2005 reeds zijn diensten en potentieel bewezen met het trio Maes-Verbist-Tanghe dat tal van ereplaatsen bijeen sprokkelde. Orgelpunt was de podiumplaats van het kwartet Maes-Verbist-Tanghe-Castelein tijdens de Euphony 24 Uren van Zolder in 2004 terwijl ze datzelfde seizoen de derde plaats in het eindklassement van de Klasse GTA wegkaapten.

Na de crash van Menten met de PSI-Porsche biturbo tijdens de trainingen van de Belcar Home Race 2006 werd de Porsche biturbo van RS Racing terug vanonder het zeil gehaald. Daarmee eindigde het duo Maes-Verbist vierde algemeen achter de ongenaakbare Corvettes en de Marcos LM 600. Toen reden ze in de gastklasse en pakten geen punten voor het kampioenschap. Ook nu zal de Porsche biturbo aantreden in Klasse 4, waardoor ze de klassementsrijders niet voor de voeten zullen lopen.

Door de afwezigheid van de SRT-Corvette hoopt men in het West-Vlaamse Ingelmunster op een podiumplaats algemeen om zodoende een mislukt Belcarseizoen nog in schoonheid af te sluiten. Maar dit is niet de enige reden. Bij RS Racing wil men sponsors en supporters nog eens extra verwennen met een mooie uitslag.


RS Racing press - Foto's: RS Racing press


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op dinsdag 17 oktober 2006 om 06:52


Andere publicaties op Racingworld.be...