Tom Boonen bemant GLPK-Porsche in BEC

Op 11 november zal ex-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen deelnemen aan de Race Promotion Night te Zolder, traditioneel gezien de afsluiter de seizoenssluiter van het Limburgse Circuit. De coureur uit Balen zal samen met Anthony Kumpen en Bert Longin een Porsche 996 de sporen geven.

Anthony Kumpen: "Tom Boonen zal voor GLPK-Racing de Race Promotion Night volmaken. Samen met Bert Longin en ikzelf zullen we een team vormen op de Porsche 996 waarmee we eerder al uitkwamen in de Belcar Endurance Cup. Dit is een uitgelezen kans om eens gezamelijk een race te rijden, dus gaan we dat ook gewoon doen. De kans bestaat dat we nog met een vierde piloot aantreden, maar dat zien we nog wel gedurende de komende weken..."

Tom Boonen is een fervent liefhebber van sportwagens. Ook naast het circuit houdt de Kempenaar er een voorliefde voor auto's op na. Zo heeft de wielerster onder meer een Lamborghini Murcielago ter zijner beschikking.

Boonen beschikt op dit moment echter nog niet over een licentie om deel te mogen nemen aan de race over 10 uren op het Limburgse asfaltlint. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij volgende week de nodige proeven afleggen.


   Martijn Wouters

Van onze redacteur

Martijn Wouters

Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar
op dinsdag 17 oktober 2006 om 14:37


Andere publicaties op Racingworld.be...