Farfus vervangt Dirk Müller bij Schnitzer Motorsport

BMW is erin geslaagd om Augusto Farfus te contracteren als fabriekspiloot voor hun WTCC programma. De 23-jaar oude Braziliaan zal een team vormen met de Duitser Jörg Müller bij Schnitzer Motorsport. Mario Theissen is opgetogen met het aantrekken van Farfus: "Ik ben erg blij dat dit opkomend touringcartalent onze line-up in 2007 vervoegt."

"Sinds zijn debuut in het ETCC kampioenschap in 2004 heeft hij veel geleerd. Dit seizoen was hij tot de laatste wedstrijd in de running voor het kampioenschap. Als je kunt standhouden in dit extreem competitief kampioenschap is dat een teken van uitzonderlijk talent."

"Ik ben verheugd dat ik een BMW fabriekspiloot word. Het is een grote eer dat een constructeur als BMW mij een kans wil geven. Ik ben er zeker dat ik kan racen met een competitieve wagen. Mijn doel is om wereldkampioen te worden met BMW. Het feit dat het seizoen zal starten in Curtiba zal me zeker en vast extra motiveren", aldus Farfus, die dit jaar als derde eindigde in het pilotenkampioenschap. Augusto Farfus vervangt Dirk Müller bij Schnitzer Motorsport.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in WTCC op vrijdag 01 december 2006 om 21:34


Andere publicaties op Racingworld.be...