Niet Marino Franchitti, wél Marc Basseng in de Lambo #7!

Niet Marino Franchitti, wél Marc Basseng in de Lambo #7!De stoelendans op de Lamborghini Murciélago R-GT met startnummer zeven duurt voort. Als vervanger van Christophe Bouchut, die verplichtingen heeft in de LMS, werd Audi-pion Frank Biela aangekondigd. De laatstgenoemde werd echter last-minute opgeroepen om Tom Kristensen te vervangen voor de tweede DTM-manche van het seizoen in Oschersleben. Het team moest woensdagnamiddag dus op zoek naar een noodoplossing.

Op woensdagavond bevestigde het All-Inkl.com Reiter team ons dat Marino Franchitti de Lambo de sporen zou geven in Groot-Brittannië. Klopt niet... zo blijkt vandaag. Vanmorgen stuurde het team een persbericht de wereld in dat Marc Basseng de bolide in Silverstone zal piloteren. De 28-jarige piloot zal de wagen delen met vaste rijder Stefan Mücke. Ondanks het feit dat deze twee heren bulken van ervaring, wordt het niet gemakkelijk voor dit duo. Noch Basseng, noch Mücke hebben in het verleden kilometers gevreten op de Britse omloop...

Voor de start van het weekend in Silverstone staat All-Inkl.com aan de leiding van het teamkampioenschap. Hans Reiter en de zijnen zullen er dan ook alles aan doen om deze koppositie te verdedigen. Afspraak morgenvroeg om 9u00 voor de eerste vrije training!

Foto: DPPI/FIAGT.com


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op vrijdag 04 mei 2007 om 10:38


Andere publicaties op Racingworld.be...