12 Hours of Spa: Reacties na de race (deel 6)

Bruno Vermeeren - BRV Promoteam: "Vrijdag reed ik een prima kwalificatie en kon ik me meten aan de concurrentie. De start van de Belcar wedstrijd, verreden in het voorprogramma van de 12 uren van Spa, verliep perfect. Ik was meteen in staat enkele plaatsen goed te maken. Echter had ik na 3 ronden rechts achter plots weinig grip bij het opklimmen van de Raidillon en doken er remproblemen op waardoor ik bepaalde remzones begon te missen. Na 30 minuten wedstrijd werd besloten om de pitlane op te zoeken. Onze mecano's stelden een gebarsten onderdeel vast aan de olieleiding. Ze deden de nodige reparaties en ik kon nadien het veld weer vervoegen."

Dominiek Paret - Teamchef MSE: "De afstelling die we hadden was duidelijk niet de juiste voor onze banden. Voor 1 snel rondje was deze afstelling prima, maar niet voor een volledige wedstrijd. Na het uitlezen van alle data blijkt dat de motorsturing niet op punt stond wat het gebrek aan vermogen verklaart."

Wim Meulders - BRV Promoteam: "Bij de aanvang van mijn stint voelde ik meteen dat de wagen terug helemaal in orde was. Ondanks het tijdverlies door de problemen met de olieleiding hebben we plezier beleefd aan deze wedstrijd. We kijken reeds uit naar de volgende Belcar meeting te Spa-Francorchamps in het kader van de 25 uren Funcup!"


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op donderdag 10 juni 2010 om 09:14


Andere publicaties op Racingworld.be...