24 Hours of Spa: Reacties uit de pitlane tijdens de vrije training

Nico Verdonck - Triple H Team Hegersport: "De Maserati is een écht een racemachien. Een type wagen dat ik niet echt gewoon ben. De GT-wagens zijn zwaarder dan de proto's waar ik normalerwijze mee race. Toch is het voorproefje me goed bevallen. Ik voel me goed in de wagen, maar echt conclusies trekken na deze vrije training is moeilijk."

Bert Longin - Triple H Team Hegersport: "Matteo maakt dit weekend geen deel uit van onze line-up. De kans bestaat dat hij ook de rest van het seizoen langs de zijlijn blijft. Ik concentreer me op dit weekend. We hebben zowel in GT1 als GT2 het juiste materiaal, nu moeten we dat omzetten op de piste. Wat de Ferrari GT2 betreft; ik voelde me meteen thuis. Ik ben zeer optimistisch."

Xavier Maassen - Mad Croc Racing: "We hebben de sessie besteed aan het evalueren van de afstelling. De basisafstelling is goed, en wanneer we eenmaal kunnen vertrekken met nieuwe banden, zijn we erbij. In de eerste sector waren onze tijden zeer sterk, maar in het bochtige gedeelte verloren we wat tijd. We hebben onze banden uit de vorige wedstrijd gebruikt, en dan verlies je natuurlijk tijd in het bochtenwerk."

Jos Menten - Mad Croc Racing: "Aan de tijden van de training voor de 24 uur hechten we weinig belang. Niemand ging voluit, de weersomstandigheden zaten niet mee. Dan neemt niemand risico's. Straks wordt het wel duidelijk waar we staan. Zelf heb ik nog niet gereden, maar dat vormt geen probleem. Bij de GT1's verliep alles naar wens."

Anthony Kumpen - Phoenix Carsport: "Als het regent, mag je ons vooraan verwachten. In de vrije training verliep alles naar wens. Hopelijk zit het weer wat mee, en dan kunnen we strijden voor de overwinning. Wat het GT1-verhaal betreft, ik sta ingeschreven op de Corvette C6.R van Phoenix. Hoe het daar afloopt, zien we wel. Normaal moet rijd ik straks."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op donderdag 29 juli 2010 om 13:30


Andere publicaties op Racingworld.be...