Gezocht: vrouwelijk racetalent!

U bent een vrouw ? U bent tussen de 16 en 25 jaar oud en woont in België? U houdt van autosport, maar u was nooit eerder in het bezit van een omloopvergunning? Wel, dan is de wedstrijd die door de Belgian VW Club, in samenwerking met Dag Allemaal en het Franstalige weekblad in het leven is geroepen wellicht iets voor u! Wat valt er te winnen: een seizoen VW Fun Cup in een 100% vrouwelijk team met Ingrid Berghmans, Belgisch Sportvrouw van de 20ste eeuw, als coach en teamgenote.

Indien u een van de 1.800.000 wekelijkse lezers bent van Dag Allemaal, dan is u wellicht de advertentie met de VW Fun Cup in de editie van 25 januari niet ontgaan. In samenwerking met de Belgian VW Club, biedt het weekblad haar lezeressen de kans om een seizoen VW Fun Cup te winnen met wedstrijden in Zolder, Mettet, Colmarberg (Luxemburg), Francorchamps (waaronder de beroemde 25 Uren VW Fun Cup) en Mugello (Italië). Zij zal samen met een lezeres van het Franstalige magazine Ciné-Télé-Revue deel uitmaken van een 100% vrouwelijk team dat wordt gecoacht door meervoudig Olympisch kampioene judo Ingrid Berghmans.

Om deel te nemen aan deze wedstrijd, moeten de kandidates hun Curriculum Vitae (met foto) en een motivatieschrijven sturen naar vwfuncup@dagallemaal.be en dit uiterlijk op 6 februari 2011. Vervolgens zullen de kandidates die de eerste selectieronde hebben overleefd, worden uitgenodigd om hun rijkunsten op 19 februari te komen demonstreren in een Brusselse indoorkarting. Precies een maand later zal de gelukkige laureate starten in haar eerste race op het circuit van Zolder.

"De Belgian VW Club is reeds sinds 1965 zeer aktief in de Belgische autosport", stelt J.G. Mal-Voy, voorzitter van de Club. "Ook dit maal willen wij ons steentje bijdragen om de autosport populairder te maken en we zijn dan ook blij om ruim 3 miljoen lezers in beide landsgedeelten de VW Fun Cup en de autosport te laten (her)ontdekken. En dit zal meerdere malen gebeuren aangezien de laureates door hun magazine een seizoen lang worden gevolgd... Wij hebben altijd gezegd dat de VW Fun Cup een discipline is die toegankelijk is voor een groot publiek, waaronder dus ook jonge vrouwelijke pilotes. En dit willen we bij deze dus nogmaals bewijzen!"

Een kans die jonge vrouwen met een passie voor autosport dus zeker niet aan zich mogen laten voorbijgaan! Dus, aarzel niet deze informatie door te sturen naar uw vriendinnen en afspraak op de website van Dag Allemaal (www.dagallemaal.be/funcup) voor alle details over deze wedstrijd.

Kalender
Race 1 - 19-20/03 in Zolder
Race 2 - 16-17/04 in Mettet
Race 3 - 28-29/05 in Colmarberg (Luxemburg)
Race 4 - 08-10/07 in Francorchamps (25 Uren VW Fun Cup)
Race 5 - 10-11/09 in Mugello (Italie)
Race 6 - 21-22/10 in Francorchamps

Belgian VW/Audi Club press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 27 januari 2011 om 12:01


Andere publicaties op Racingworld.be...