GT1: Silverstone: Corvette vooraan in warm-up

Exim Bank team China - Corvette Z06Exim Bank team China - Corvette Z06
De Exim Bank Team China Corvette blijft goed presteren in Silverstone. De Amerikaanse bolide zette deze morgen de snelste tijd neer tijdens de warm-up en bleef de Nissan armada en de Young Driver Aston van Mucke voor.
Reeds gisteren bewees de Corvette uit de Selleslagh stal dat hij op het snelle circuit van Silverstone een te duchten tegenstander zou zijn. De wagen vertrok van op de pole en eindigde na een gemiste start toch nog op het podium. Deze morgen tijdens de warm-up was de wagen de enigste van het veld die onder de twee minuten grens dook.

Tweede snelste tijdens deze sessie was de JRM Nissan van Richard Westbrook, maar de wagen was gisteren betrokken bij het startincident en moest opgeven en zal dus deze namiddag achteraan het veld moeten starten. De Young Driver Aston Marin van Mucke en Turner was de derde snelste wagen voor beide Sumo Power Nissan’s. Maxime Martin klokte op een mooie zesde tijd af en kan hopelijk deze namiddag nog voor een mooi resultaat zorgen voor het Marc VDS Team. Martin bleef de snelste Lamborghini, die van Basseng en Winkelhock, voor.

Foto: Marnik Mouchaers


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT op zondag 05 juni 2011 om 12:18


Andere publicaties op Racingworld.be...