6 uren Imola: Peugeot wederom snelste in warm-up - Belgen bereiden zich rustig voor

ILMC/LMS ImolaILMC/LMS Imola
Net zoals tijdens de kwalificaties staat Peugeot na de warm-up bovenaan de tijdstabellen, ditmaal is de #8 in handen van Montagny primus. Tom Kristensen legt één ronde af in 1:34.481 en zet daarmee de tweede tijd neer op 6 tienden van een seconde van Montagny in de Peugeot. De Peugeot #7 en de Audi #1 vervolledigen de Diesel top vier. De Pescarolo-Judd van Julien Jousse spoelt de mindere kwalificatie van gisteren door met de snelste tijd bij de benzine proto’s.
In LMP2 blijven de Oreca chassis heersen, Dominik Kraihamer post de snelste tijd op een baan die hem erg goed lijkt te liggen. Goed nieuws dus voor zijn ploegmaat Nicolas de Crem die zich beperkte tot twee instalatierondjes. Andrea Barlesi komt in zijn OAK Pescarolo niet aan rijden toe. De BMW’s worden in GTE-Pro gescheiden door de Ferrari F458 Italia van Fisichella en Bruni. Marc Goossens draait in de Prospeed Porsche zijn voorlopige snelste tijd van het weekend, net als Stéphane Lemeret in GTE-Am die daarmee tevens de beste tijd in klasse neerzet.

Tot slot vermelden we nog dat Genao Racing, die gisteren de pole hadden bemachtigd in FLM, naar de achterkant van de grid worden verwezen omwille van illegale remschijven.


Foto: Vincent Wouters


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in LMS op zondag 03 juli 2011 om 10:26


Andere publicaties op Racingworld.be...