GT3: Navarra: Enzo Ide en Greg Franchi behalen schitterende overwinnig!

ENZO IDE  - GREGORY FRANCHI / BELGIAN AUDI CLUB TEAM WRT - AUDI R8 LMSENZO IDE - GREGORY FRANCHI / BELGIAN AUDI CLUB TEAM WRT - AUDI R8 LMS
Enzo Ide en Greg Franchi hebben in de tweede race van het FIA GT3 weekend in het Spaanse Navarra de overwinning behaald. Het WRT team heeft de tweede overwinning van het seizoen volledig te danken aan een knappe inhaalbeweging van Ide in de allerlaatste ronde. Enzo Ide kwam als derde terug de baan op na de verplichte pitstop en keek toen nog aan tegen een achterstand van meer dan tien seconden op de leidende DB Motorsport BMW Z4. Uiteindelijk zagen we drie verschillende merken op het podium, nadat Kolen/Catsburg (DB Motorsport BMW Z4) als tweede finishte, voor Giauque/Parisy (Graff Racing Mercedes SLS AMG).
De overwinning in de eerste race van het weekend ging naar Nikolaus Mayr-Melnhof en Albert von Thurn und Taxis (Lamborghini), voor 2 BMW Z4's van respectievelijk Sandström/Al Faisal en Vos/den Boer. Deze laatste tandem moest, vanwege hun overwinning in Silverstone, 15 seconden extra in de pitlane blijven en kwam als zevende terug de baan op, waarna de Nederlanders er toch nog in slaagden een podium uit de brand te slepen.

Foto: SRO/DPPI


   



Martijn Wouters

Van onze redacteur

Martijn Wouters

Dit artikel werd gepubliceerd in FIA GT
op zondag 03 juli 2011 om 12:02


Andere publicaties op Racingworld.be...