GT1: Navarra: All-Inkl Lamborghini’s vooraan in de prekwalificatie

ALL-INKL.COM MÜNNICH MOTORSPORT -LAMBORGHINI MURCIELAGO 67 ALL-INKL.COM MÜNNICH MOTORSPORT -LAMBORGHINI MURCIELAGO 67
Al tijdens de vrije training waren de twee All-Inkl Lamborghini’s de snelste wagens op de baan en deze namiddag bevestigden ze tijdens de prekwalificatie, Al-Inkl voorlopig op één en twee dus. Beide Marc VDS Ford's deden het goed met een vierde tijd voor de #40, terwijl Baguette zich liet opmerken door een mooie zesde tijd neer te zetten.
Er zijn maar twee Lamborghini’s aanwezig in Navarra na het forfait van Swiss Racing team, maar die twee wagens hebben de debatten gans de dag gedomineerd. De All-Inkl Lambo’s stonden zowel in de vrije training als in de prekwalificatie bovenaan de tijdstabellen

Was in de morgen Winkelhock nog de snelste, dan nam deze namiddag Dominik Schwager over. De Duitser was de snelste in 1;36.743, maar Winkelhock was bijna even vlug onderweg ondanks een sortie in de zandbak. De Corvette #11 met Mike Hezemans zette de derde snelste tijd neer net voor de Marc VDS Ford van Hennerici/Leinders. Op de vijfde plaats vinden we de eerste Nissan, de JRM #22 van Peter Dumbreck nipt voor de tweede Marc VDS Ford van Baguette/Martin. De eeste Aston Martin, de Hexis wagen van Hohenadel/Piccini, is zevende.

Stefan Mücke, die kan starten omdat zijn zaak slechts op 22 juli zal behandeld worden door de Duitse Automobielbond, staat voorlopig twaalfde. De twee Belgian Racing Ford’s sluiten de tabellen met de 15de en 16de tijd.

Foto: SRO


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT op vrijdag 01 juli 2011 om 20:27


Andere publicaties op Racingworld.be...